Skriv ditt julrim och vinn 15 blandade Ballerina-produkter!

SÅ HÄR TÄVLAR DU I FEED

Skriv ditt julrim på valfri Ballerinaprodukt och vinn ett paket innehållandes: 3 styck Ballerina original, 3 styck Ballerina kladdkaka, 3 styck Ballerina Salt Vanilj, 3 styck Ballerina Julstjärna, 2 styck Mashup Poppin rocky road.

  1. Gå in på senaste inlägget på Ballerinas Instagram-profil, @ballerina_kex
  2. I kommentarerna till inlägget ”Julrim” skriver du ditt julrim till valfri Ballerinaprodukt.
  3. Klart! När ditt julrim ligger med i kommentarerna är du med och tävlar om totalt 5 paket med 15 blandade Ballerinaprodukter.

Vinnarna kommer att kontaktas efter tävlingens avslutande genom ett DM från Ballerinas Instagram-profil (ballerina_kex) Därefter kontaktar vinnarna Ballerina genom ett direktmeddelande på Instagram med de kontakt- och adressuppgifter som efterfrågas för att Ballerina ska kunna administrera och leverera vinsterna.

OBS! Om eventuell vinnare inte återkopplar med sina kontakt- och adressuppgifter innan den 22-12-21 har Ballerina möjlighet att välja en ny vinnare.

 

TÄVLINGSREGLER

Tävlingen arrangeras av Orkla Confectionary & Snacks Sverige, Svetsarvägen 15, 171 41 Solna. Org nr 556516-5254. Tel 077-11 11 000 (Orkla Confectionary & Snacks kundservice, öppet mån-fre 9-11) https://www.facebook.com/ballerina.

Tävlingen startar den 16-12-21 och avslutas den 21-12-21 kl. 23:59. Tävlingen avslutas vid midnatt och vinnare kontaktas under samma vecka (senast den 22-12-21)

Anställda, berörda samarbetspartners eller familjemedlemmar till anställda hos Orkla Confectionary & Snacks Sverige får ej delta i tävlingen.

För att delta i tävlingen behöver du vara 18 år fyllda och bosatt i Sverige.

 

PRISER OCH VINNARE

Totalt 75 st Ballerinaprodukter tävlas ut.

5 st vinnare kommer att vinna 1 paket var, innehållandes 15 Ballerinaprodukter.

 

VILLKOR

Genom att publicera din kommentar godkänner du våra tävlingsvillkor.

Vid eventuell vinst ger vinnaren sitt samtycke till att vi samlar in personuppgifter i form av namn, adress, email och telefonnummer i syfte att göra ett utskick av tävlingspriset. Ingen personlig information från tävlingen kommer att sparas eller delas för kommersiella ändamål, inte heller lämnas ut till tredje part.

Vinnaren utses av vår jury som består av representanter från Orkla Confectionary & Snacks Sverige och kontaktas via direktmeddelande på Facebook eller Instagram med kommentar på ditt tävlingsbidrag. Juryns beslut kan ej överklagas.

Som tävlingsdeltagare har du rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om dig, och vi kommer att på begäran rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. För att göra detta kontakta tävlingsarrangören enligt ovan. För mer information kring Ballerinas policy för hantering av personlig data, besök https://www.orkla.com/legal/se/sekretess-och-integritet/.

Vinsten har ett värde upp till 300 kronor. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten är personlig och kan inte bytas mot pengar eller överlåtas.

Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad eller förknippad med Facebook eller Instagram.

Glöm inte att följa oss på https://www.facebook.com/ballerina och https://www.instagram.com/ballerina_kex/. Stort lycka till!