Ballerina tävling

Vinn världens sista Ballerinatuber – TÄVLINGSREGLER OCH VILLKOR

 

SÅ HÄR TÄVLAR DU:

1. Ta en screenshot på det tomma kakfatet från Ballerinas Instagramprofil

2. Dekorera det hur du vill i Instagramstory– men glöm inte att använda minst en av Ballerinas stickers. Dom hittar du om du söker på ”Ballerinakaka” bland GIFs

3. Skicka din Instagramstory till @ballerina_kex

 

TÄVLINGSREGLER

Tävlingen arrangeras av Orkla Confectionary & Snacks Sverige, Svetsarvägen 15, 171 41 Solna. Org nr 556516-5254. Tel 077-11 11 000 (Orkla Confectionary & Snacks kundservice, öppet mån-fre 9-11) https://www.facebook.com/ballerina.

 

Tävlingen startar den 01-07-2020 och avslutas den 08-07-2020 kl. 23:59. Tävlingen avslutas vid midnatt och vinnare kontaktas under nästkommande dagar (senast den 09-07-2020)

 

Anställda, berörda samarbetspartners eller familjemedlemmar till anställda hos Orkla Confectionary & Snacks Sverige får ej delta i tävlingen.

För att delta i tävlingen behöver du vara 18 år fyllda och bosatt i Sverige.

Vinnarna kommer att kontaktas efter tävlingens avslutande genom en kommentar från Ballerina på sitt tävlingsbidrag, därefter kontaktar vinnarna Ballerina genom ett direktmeddelande på Facebook med de kontakt- och adressuppgifter som krävs för att Ballerina ska kunna administrera och leverera vinsterna.

OBS! Om eventuell vinnare inte återkopplar med sina kontakt- och adressuppgifter innan den 23-07-2020 har Ballerina möjlighet att välja en ny vinnare.

De priser som tävlas ut är:

Totalt 10 vinnare kommer att erhålla 5 st tuber med Ballerinafyllning var.

 

VILLKOR

Genom att publicera din kommentar godkänner du våra tävlingsvillkor.

Vid eventuell vinst ger vinnaren sitt samtycke till att vi samlar in personuppgifter i form av namn, adress, email och telefonnummer i syfte att göra ett utskick av tävlingspriset. Ingen personlig information från tävlingen kommer att sparas eller delas för kommersiella ändamål, inte heller lämnas ut till tredje part.

Vinnaren utses av vår jury som består av representanter från Orkla Confectionary & Snacks Sverige och kontaktas via direktmeddelande på Facebook eller Instagram med kommentar på ditt tävlingsbidrag. Juryns beslut kan ej överklagas.

Som tävlingsdeltagare har du rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om dig, och vi kommer att på begäran rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. För att göra detta kontakta tävlingsarrangören enligt ovan. För mer information kring Ballerinas policy för hantering av personlig data, besök https://www.orkla.com/legal/se/sekretess-och-integritet/.

Priset har ett värde till175 kronor. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten är personlig och kan inte bytas mot pengar eller överlåtas.

Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad eller förknippad med Facebook eller Instagram.

Glöm inte att följa oss på https://www.facebook.com/ballerina och https://www.instagram.com/ballerina_kex/. Stort lycka till!