Ballerina tävling

GISSA JULRIMMET – TÄVLINGSREGLER OCH VILLKOR

 

TÄVLINGSREGLER

Tävlingen arrangeras av Orkla Confectionary & Snacks Sverige, Svetsarvägen 15, 171 41 Solna. Org nr 556516-5254. Tel 077-11 11 000 (Orkla Confectionary & Snacks kundservice, öppet mån-fre 9-11) https://www.facebook.com/ballerina.

 

Tävlingen startar den 13-12-20 och avslutas den 27-12-20 kl. 23:59. Tävlingen avslutas vid midnatt och vinnare kontaktas under nästkommande vecka (senast den 05-01-21)

 

Anställda, berörda samarbetspartners eller familjemedlemmar till anställda hos Orkla Confectionary & Snacks Sverige får ej delta i tävlingen.

För att delta i tävlingen behöver du vara 18 år fyllda och bosatt i Sverige.

 

BESKRIVNING

 

Så här tävlar du:

 

Tävling 1:

 

Gissa vilket ord som saknas i julrimmet för chansen att vinna massa kakor!

 

  1. Gå in på Ballerinas Instagram-profil, @ballerina_kex, eller Facebook-sida, @ballerina.
  2. Läs julrimmet. Som du kan se så saknar julrimmet ett ord, gissa vilket det saknade ordet vi söker är.
  3. Skriv din gissning i en kommentar i kommentarsfältet.
  4. Klart! När du har skickat din kommentar med din gissning så är du med och tävlar om totalt 50 förpackningar Ballerina.

 

Tävling 2:

 

Gissa vilken kaka julrimmet beskriver för chansen att vinna den hemliga smaken!

 

  1. Gå in på Ballerinas Instagram-profil, @ballerina_kex, eller Facebook-sida, @ballerina.
  2. Läs julrimmet. Julrimmet beskriver en Ballerinakaka/smak, gissa vilken kakan/smaken vi söker är.
  3. Skriv din gissning i en kommentar i kommentarsfältet.
  4. Klart! När du har skickat din kommentar med din gissning så är du med och tävlar om totalt 50 förpackningar Ballerina.

 

 

Ditt bidrag kommer att bedömas på om gissningen du skrivit i din kommentar är rätt svar.

 

Vinnarna kommer att kontaktas efter tävlingens avslutande genom ett DM från Ballerinas Instagram-profil (ballerina_kex) eller Facebook-profil (@ballerina), beroende på var du har tävlat. Därefter kontaktar vinnarna Ballerina genom ett direktmeddelande på Instagram eller Facebook med de kontakt- och adressuppgifter som efterfrågas för att Ballerina ska kunna administrera och leverera vinsterna.

 

OBS! Om eventuell vinnare inte återkopplar med sina kontakt- och adressuppgifter innan den 05-01-21 har Ballerina möjlighet att välja en ny vinnare.

 

De priser som tävlas ut är:

 

Totalt 50 st förpackningar av Ballerina kommer att lottas ut, 25 st förpackningar av Ballerina Original och 25 st förpackningar av Ballerina ”hemlig smak”.

10 st vinnare kommer att vinna 5 förpackningar var.

 

VILLKOR

Genom att publicera din kommentar godkänner du våra tävlingsvillkor.

Vid eventuell vinst ger vinnaren sitt samtycke till att vi samlar in personuppgifter i form av namn, adress, email och telefonnummer i syfte att göra ett utskick av tävlingspriset. Ingen personlig information från tävlingen kommer att sparas eller delas för kommersiella ändamål, inte heller lämnas ut till tredje part.

 

Vinnaren utses av vår jury som består av representanter från Orkla Confectionary & Snacks Sverige och kontaktas via direktmeddelande på Facebook eller Instagram med kommentar på ditt tävlingsbidrag. Juryns beslut kan ej överklagas.

 

Som tävlingsdeltagare har du rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om dig, och vi kommer att på begäran rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. För att göra detta kontakta tävlingsarrangören enligt ovan. För mer information kring Ballerinas policy för hantering av personlig data, besök https://www.orkla.com/legal/se/sekretess-och-integritet/.

 

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten är personlig och kan inte bytas mot pengar eller överlåtas.

 

Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad eller förknippad med Facebook eller Instagram.

 

Glöm inte att följa oss på https://www.facebook.com/ballerina och https://www.instagram.com/ballerina_kex/. Stort lycka till!