Ballerina tävling

BALLERINATÄVLING

LÖS REBUSEN OCH VINN 10 FÖRPACKNINGAR AV VÅR NYA SMAK!

TÄVLINGSREGLER

Tävlingen arrangeras av Orkla Confectionary & Snacks Sverige, Svetsarvägen 15, 171 41 Solna. Org nr 556516-5254. Tel 077-11 11 000 (Orkla Confectionary & Snacks kundservice, öppet mån-fre 9-11) https://www.facebook.com/ballerina.

Tävlingen startar den 01-03-21 och avslutas den 05-03-21 kl. 23:59. Tävlingen avslutas vid midnatt och vinnare kontaktas under nästkommande vecka (senast den 10-03-21)

Anställda, berörda samarbetspartners eller familjemedlemmar till anställda hos Orkla Confectionary & Snacks Sverige får ej delta i tävlingen.

För att delta i tävlingen behöver du vara 18 år fyllda och bosatt i Sverige.

SÅ HÄR TÄVLAR DU I FEED

Gissa vilket ord som gömmer sig bakom rebusen för chansen att vinna massa kakor!

 

  1. Gå in på Ballerinas Instagram-profil, @ballerina_kex, eller Facebook-sida, @ballerina.
  2. Som du kan se så finns en rebus gjorda av symboler minus stavningar som ska bort.
  3. Skriv din gissning i en kommentar i kommentarsfältet.
  4. Klart! När du har skickat din kommentar med din gissning så är du med och tävlar om totalt 50 förpackningar Ballerina.

Ditt bidrag kommer att bedömas på om gissningen du skrivit i din kommentar är rätt svar.

SÅ HÄR TÄVLAR DU I STORY

 

Gissa vilket ord som gömmer sig bakom rebusen för chansen att vinna massa kakor!

  1. Gå in på Ballerinas Instagram-profil @ballerina_kex
  2. Gå in på ”Tävling” under Highlights/Höjdpunkter.
  1. Som du kan se så finns en rebus av symboler minus stavningar som ska bort.
  2. Skriv din gissning i ett DM till @ballerina_kex via Instagram DM.
  1. Klart! När du har skickat din gissning är du med i utlottningen av totalt 50 förpackningar Ballerina.

 

Vinnarna kommer att kontaktas efter tävlingens avslutande genom ett DM från Ballerinas Instagram-profil (ballerina_kex) eller Facebook-profil (@ballerina), beroende på var du har tävlat. Därefter kontaktar vinnarna Ballerina genom ett direktmeddelande på Instagram eller Facebook med de kontakt- och adressuppgifter som efterfrågas för att Ballerina ska kunna administrera och leverera vinsterna.

OBS! Om eventuell vinnare inte återkopplar med sina kontakt- och adressuppgifter innan den 10-03-21 har Ballerina möjlighet att välja en ny vinnare.

PRISER OCH VINNARE

Totalt 50 st förpackningar av Ballerinas nya ”hemliga” smak kommer att tävlas ut.

5 st vinnare kommer att vinna 10 förpackningar var.

VILLKOR

Genom att publicera din kommentar godkänner du våra tävlingsvillkor.

Vid eventuell vinst ger vinnaren sitt samtycke till att vi samlar in personuppgifter i form av namn, adress, email och telefonnummer i syfte att göra ett utskick av tävlingspriset. Ingen personlig information från tävlingen kommer att sparas eller delas för kommersiella ändamål, inte heller lämnas ut till tredje part.

Vinnaren utses av vår jury som består av representanter från Orkla Confectionary & Snacks Sverige och kontaktas via direktmeddelande på Facebook eller Instagram med kommentar på ditt tävlingsbidrag. Juryns beslut kan ej överklagas.

Som tävlingsdeltagare har du rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om dig, och vi kommer att på begäran rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. För att göra detta kontakta tävlingsarrangören enligt ovan. För mer information kring Ballerinas policy för hantering av personlig data, besök https://www.orkla.com/legal/se/sekretess-och-integritet/.

 

Vinsten har ett värde upp till 200 kronor. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten är personlig och kan inte bytas mot pengar eller överlåtas.

 

Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad eller förknippad med Facebook eller Instagram.

 

Glöm inte att följa oss på https://www.facebook.com/ballerina och https://www.instagram.com/ballerina_kex/. Stort lycka till!