Ballerina tävling

Vinn 5 paket av Ballerinas munderbara nyhet!

TÄVLINGSREGLER OCH VILLKOR 

SÅ HÄR TÄVLAR DU:

1. Gå in på Ballerinas Instagram-profil @ballerina_kex

2. Gå in på Tävling! under Highlights/Höjdpunkter

3. Ta en printscreen av rätt smakkombination

4. Skicka din printscreen till @ballerina_kex via DM

5. Klart! När du har skickat din printscreen är du med i utlottningen av totalt 25 förpackningar av vår munderbara nyhet.

TÄVLINGSREGLER

Tävlingen arrangeras av Orkla Confectionary & Snacks Sverige, Svetsarvägen 15, 171 41 Solna. Org nr 556516-5254. Tel 077-11 11 000 (Orkla Confectionary & Snacks kundservice, öppet mån-fre 9-11) https://www.facebook.com/ballerina.

Tävlingen startar den 17-09-2020 och avslutas den 22-09-2020 kl. 23:59. Tävlingen avslutas vid midnatt och vinnare kontaktas under nästkommande dagar (senast den 24-09-2020)

Anställda, berörda samarbetspartners eller familjemedlemmar till anställda hos Orkla Confectionary & Snacks Sverige får ej delta i tävlingen.

För att delta i tävlingen behöver du vara 18 år fyllda och bosatt i Sverige.

Vinnarna kommer att kontaktas efter tävlingens avslutande genom ett DM från Ballerinas Instagram-profil (@ballerina_kex), därefter kontaktar vinnarna Ballerina genom ett direktmeddelande på Instagram med de kontakt- och adressuppgifter som efterfrågas för att Ballerina ska kunna administrera och leverera vinsterna.

OBS! Om eventuell vinnare inte återkopplar med sina kontakt- och adressuppgifter innan den 24-09-2020 har Ballerina möjlighet att välja en ny vinnare.

De priser som tävlas ut är:

Totalt 25 st förpackningar av Ballerina Salted Caramel kommer att lottas ut. 5 st vinnare kommer att vinna 5 förpackningar var.

VILLKOR

Genom att skicka ett DM med din printscreen till Ballerina godkänner du ovannämnda tävlingsvillkor.

Vid eventuell vinst ger vinnaren sitt samtycke till att vi samlar in personuppgifter i form av namn, adress, email och telefonnummer i syfte att göra ett utskick av tävlingspriset. Ingen personlig information från tävlingen kommer att sparas eller delas för kommersiella ändamål, inte heller lämnas ut till tredje part.

Vinnaren utses av vår jury som består av representanter från Orkla Confectionary & Snacks Sverige och kontaktas via direktmeddelande på Facebook eller Instagram med kommentar på ditt tävlingsbidrag. Juryns beslut kan ej överklagas.

Som tävlingsdeltagare har du rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om dig, och vi kommer att på begäran rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. För att göra detta kontakta tävlingsarrangören enligt ovan. För mer information kring Ballerinas policy för hantering av personlig data, besök https://www.orkla.com/legal/se/sekretess-och-integritet/.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten är personlig och kan inte bytas mot pengar eller överlåtas.

Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad eller förknippad med Facebook eller Instagram.

Glöm inte att följa oss på https://www.facebook.com/ballerina och https://www.instagram.com/ballerina_kex/.

Stort lycka till!