Instagramtävling på Digilooturnén

Under Diggiloo-turnén har Ballerina en aktivitet på festivalområdet i alla orter (utom Vänersborg, Rättvik, Lidköping och Båstad). Du som besökare på Diggiloos festivalområde har nu möjlighet att tävla om en megaförpackning från Ballerina. Vi tävlar ut en megaförpackning per ort som Diggiloo besöker (utom Vänersborg, Rättvik, Lidköping och Båstad), totalt 18 förpackningar. Vinnarna utses senast 31 augusti. Sista möjligheten att tävla är söndag den 27:e augusti. Totalt vinstvärde cirka 530 kr. Vi tävlar ut 1 vinst per turnéort där vi har vår aktivitet. Denna tävling arrangeras av Orkla Confectionery & Snacks AB (Orkla C&S AB).


TÄVLINGSINFORMATION


Hur du tävlar:

  1. • Ta en bild i vår fotovägg med din bästa segermin

  2. • Dela bilden på Instagram – du måste ha ett öppet konto för att vi ska kunna se ditt bidrag

  3. • Tagga din bild med #minballerina

Genom att tagga din bild godkänner du tävlingsvillkoren samt ger Orkla C&S AB rätten att använda den i vår marknadsföring.


Du kan tävla med flera bilder men bara ett bidrag per tävlande kan vinna en megaförpackning. För att tävla måste du vara folkbokförd i Sverige samt vara 18 år gammal.


Tävlingsperiod:

Tävlingen startar 15 juli 2017 och pågår t.o.m. 27 augusti 2017. Vinnarna utses senast 31 augusti och kontaktas via kommentarsfältet på Instagram. Bidrag och vinnare kan komma att visas på facebook.com/ballerina, @ballerina_original eller goteborgskex.se


Juryn och juryns uppdrag:

En jury bestående av representanter från Orkla C&S AB väljer ut vinnare. Juryn bedömer kreativitet och segerkänslan i bilden. Juryns beslut kan inte överklagas.


Vinst:

En megaförpackning från Ballerina. Förpackningen innehåller 12 rullar Ballerina Original.


Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.


Vinsten kan ej överlåtas och kommer inte lämnas ut till någon annan än vinnarna. Vinsten kan inte bytas mot kontanter. Vinsten skickas ut till vinnaren via post.


Vem får delta:

För att delta i tävlingen behöver du ett öppet Instagram-konto. Tävlande måste vara folkbokförd i Sverige och vara minst 18 år gammal, alternativt ha målsmans tillåtelse att tävla. Anställda på Orkla C&S AB och deras anhöriga får inte delta i tävlingen.


Vinnare och bedömningskriterier:

Orkla C&S AB behandlar alla personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).


Vinnarna kommer att kontaktas via kommentarsfältet, på Instagram senast 31 augusti. Skulle vinnare inte gå att nå trots påminnelse, övergår vinsten till nästa kvalificerade bidrag enligt juryns rangordningsbeslut. Andra vinnare kan komma att utses om villkoren inte uppfyllts eller om vinnarna inte kunnat nås inom ramen av rimliga ansträngningar.


Rättigheter och samtycke:

Genom deltagande i tävlingen intygar du att du själv är upphovsperson till din bild och att bilden inte gör intrång i någon annans rättigheter.


Genom deltagande i tävlingen godkänner du att den ekonomiska upphovsrätten till din bild överlåts till Orkla C&S AB samt att ditt tävlingsbidrag och ditt namn och din bild kan komma att användas fritt av Orkla C&S AB i samband med olika marknadsföringsåtgärder av den här tävlingen, kakor och liknande produkter.


Om det förekommer andra personer i den bild som du laddar upp än dig själv måste dessa personer namnges och du måste ha deras eller deras målsmäns samtycke till publicering och till att bidraget används enligt de här tävlingsvillkoren.


Bilderna ska stämma överens med Instagrams användarvillkor.


Personuppgifter:

Genom deltagande i tävlingen godkänner du att personuppgifterna du lämnar används av Orkla C&S AB för att administrera tävlingen. Det vinnande tävlingsbidraget kan komma att publiceras på andra plattformar än Instagram.Ansvarig för tävlingen är:

Orkla Confectionery & Snacks AB, Svetsarvägen 15, Box 1196, 171 23 Solna. Orkla C&S AB tar inte ansvar för konsekvenserna om ett tävlingsbidrag har försvunnit eller laddats upp på fel sätt. Orkla C&S AB tar inte heller ansvar för eventuella tekniska svårigheter som kan påverka anmälan eller tävlingens slutresultat.

Den här tävlingen är på inget sätt sponsrad, rekommenderad, administrerad eller associerad med Instagram. Orkla C&S AB ansvarar inte för eventuella tryckfel eller oavsiktliga missförstånd i samband med tävlingen.

Har du frågor kring tävlingen kan du kontakta oss via vår hemsida: www.goteborgskex.se