Singoalla blabar-presstopp.jpg

Singoalla Blåbär & Vanilj – en nyhet för bär- och kexälskare

Familjens storfavorit Singoalla utökar med nya smaken Blåbär & Vanilj. Kexet ger en härlig försmak av sommaren och passar utmärkt till familjeutflykten eller på fikabordet. Den snart 50-åriga klassikern är ett av de populäraste kexen i butikshyllan.

Sommaren är äntligen på väg och de flesta ser fram emot mysiga fikastunder med saft och kex. Nya Singoalla Blåbär & Vanilj har en smakrik blåbärssylt som tillsammans med vaniljsmaken ger en skön sommarkänsla.

Det klassiska svenska blåbäret är just nu mycket trendigt och finns numera i en rad livsmedel som till exempel godis, glass och bröd. I nya Singoalla ger kombinationen av blåbär och vanilj en frestande smak av syrlighet och sötma.

– Singoalla är en storsäljare som alltid har en given plats på fikabordet eller på utflykten. Nya trendiga smakkombinationen av blåbär och vanilj hoppas vi ska uppskattas av våra konsumenter och ge en skön förnimmelse av sommaren, Maria Berggren, produktchef på Göteborgs Kex.

Singoalla Blåbär & Vanilj finns att köpa i butiker i hela landet. En förpackning innehåller 14 kex, väger 190 gram och kostar cirka 14 kr.

Visste du att…

  • Under 2010 såldes det 50 miljoner Singoalla kex i Sverige.
  • Singoalla finns i smakerna Hallon, Citron/Lime, Lakrits och Blåbär & Vanilj.
  • Blåbär är en stor, svensk, populär smak i Sverige.

Högupplösta bilder kan laddas ned på http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/goteborgskex

För mer information kontakta gärna

Maria Berggren, produktchef Göteborgs Kex,
Tel +46 303 20 91 78, e-post maria.berggren@goteborgskex.se