Ballerina marängsviss press

Redo för årets första kalla dopp?

Prova marängsviss på Ballerinas vis – doppa i kall mjölk för bäst smak. Sveriges favoritkaka Ballerina utökar nu sitt sortiment med Ballerina Marängsviss. Med en mumsig choklad- och marängkombination bjuder Ballerina Marängsviss på en smakupplevelse utöver det vanliga för hela familjen.

I botten av Ballerina Marängsviss ligger ett smaskigt Ballerina Marängsviss i iskall mjölk i sex sekunder för den bästa marängsvissiga upplevelsen. Doppet ger marängfyllningen en len, krämig konsistens och gör den kall, som glassen i marängsviss. En smakupplevelse du inte vill missa.

– Precis som Ballerina har marängsviss alltid varit en stämningshöjare och familjefavorit. Ballerina Marängsviss är en kanongod smakkombination, ett dopp i kall mjölk kan lyfta stämningen på vilken fikastund som helst. Detta är en supersmarrig marängsviss på Ballerinas vis, säger Erik Hallin, produktchef Göteborgs Kex.

Med Ballerina Marängsviss breddar Göteborgs Kex sitt Ballerinasortiment med en ny lekfull familjefavorit som passar lika bra till familjefikan som till andra glädjefyllda stunder. Ballerina Marängsviss finns i butik vecka 13 och kostar ca.18,90 kr

För produktprover, vänligen kontakta:
Anna Eriksson, Grayling, anna.eriksson@grayling.com, 0739-81 57 83

För övrig information, vänligen kontakta:
Erik Hallin, produktchef Göteborgs Kex, erik.hallin@goteborgskex.se, 0723-61 53 70

Besök oss gärna på: goteborgskex.se och på facebook.com/ballerinakladdkaka