bageriets_basta_presstop.jpg

Bageriets Bästa nu som små kakor

Göteborgs Kex serie Bageriets Bästa har fått ett litet syskon; Bageriets Bästa Små Kakor. Karins Chokladglädje och Camillas Mandelfröjd är små läckerbitar med hembakad känsla, fulla av naturligt goda råvaror.

Små kakor– Bakom recepten står två av våra passionerade kakälskare som jobbar här på Göteborgs Kex. De har bjudit på sina favoritrecept där den ena kakan har stora goda bitar av mörk och ljus choklad och den andra knapriga mandelbitar med en touch av kanel, säger Gunilla Hägglund, marknadschef på Göteborgs Kex.

Göteborgs Kex serie Bageriets Bästa har blivit något av en favoritkaka för många svenskar sedan den lanserades för något år sedan. Nu kommer uppföljaren, en serie kakor med samma hembakade känsla, men i litet format.

– Camillas Mandelfröjd är resultatet av ett experiment hemma i mitt eget kök. Jag ville göra en liten kaka med stor smak av kanel och mandel som passar bra till fika, picknick eller något sött efter middagen, säger Camilla Everberg på Göteborgs Kex.

Bageriets Bästa Små Kakor


Karins Chokladglädje är en liten chokladkaka fylld med stora bitar ljus och mörk choklad, bakad endast med naturliga råvaror.

Camillas Mandelfröjd är en härlig liten havrekaka, bakad med kanel och stora bitar rostad mandel. Även den bakad med naturliga råvaror.

För den som känner inspiration att baka står receptet till kakorna på paketet. En förpackning innehåller 20 kakor och väger 200 gram. Priset i butik är ca 27 kronor.

Högupplösta bilder kan laddas ned här.


För mer information kontakta

Nicklas Sjöqvist, informationschef 0708 174100
nicklas.sjoqvist@orkla.com