Tävla och vinn kärleksbrev 0309

Skicka lite kärlek!

Det är alltid rätt tillfälle för ett vänligt ord. Under hela februari och mars har vi delat ut En Bok Full Av Kärlek till kärleksfulla bokstavsslukare. Nu är tävlingen avslutad, men du kan fortsätta skicka kärleksfulla kex till dem du tycker om!

love

En bok full av kärlek

Boken är ett samarbete mellan Göteborgs Kex, Röda Korset och Vulkan och innehåller 200 kramhälsningar som svenska folket har skrivit till varandra. Läs den och bli inspirerad till snälla saker som du kan säga eller skriva till någon speciell, kanske med hjälp av Brago Bokstavskex.

Vill du köpa En Bok Full Av Kärlek? Klicka här så får du mer information om hur du går tillväga. Boken kostar 100 kronor och allt överskott går till Röda Korsets verksamhet.


Aktiviteten arrangeras av Göteborgs Kex AB och gäller till och med den 29 mars 2009. För att deltaga i tävlingen måste avsändaren samtycka till att vykortet publiceras på www.goteborgskex.se. En jury bestående av representanter från Göteborgs Kex utser de bästa kärlekshälsningarna. Vinnarna utses varje vecka under tävlingsperioden och meddelas senast vecka 15 2009. Juryns beslut kan ej överklagas. Vinst kan ej bytas mot kontanter. Alla vykort blir grundligt kontrollerade och Göteborgs Kex förbehåller sig rätten att stoppa eventuellt opassande innehåll, vilket också kan leda till anmälan. Anställda på Göteborgs Kex AB och Rubrik AB får ej deltaga i tävlingen. De uppgifter som lämnas i samband med denna tävling kommer endast att användas för att administrera denna aktivitet och därefter raderas.